Constantin Lapsneanu aka Castor


Castor este cel mai premiat tatuator roman (68 de premii obtinute la conventiile de tatuaje din Romania si cele internationale, de la prima sa participare la o conventie de tatuaje din aprilie 2003 si pana in Mai 2012) si totodata pionier in arta tatuajelor, deschizand primul studio de tatuaje din Iasi in anul 1997.

Coni


Numele meu este Coni si sunt nascut in Iasi.
Interesul pentru tatuaje mi-a aparut din copilarie, insa aceasta fascinatie s-a cristalizat ca pasiune si meserie mult mai tarziu si de-abia in anul 1995, mi-am facut primul tatuaj.Insa cu trecerea anilor...

Samira

 

La 20 ani am început noua poveste, cea a tatuajelor. Fireşte, vârsta şi-a spus cuvântul iar primul tatuaj a fost cumva un act rebel care în timp s-a transformat într-un mod natural de a-mi scrie istoria sufletului pe trup.Salonul nostru de tatuaje are o politica stricta deontologica, igienica si de confidentialitate. Orice tatuaj este un pas important, iar caracterul permanent al acestuia implica o responsabilitate aparte si exclusiva pentru persoana care il va avea. Mai multe detalii gasiti aici: Termeni si conditii.

Tatuajul este marca ta, tatuajul te reprezinta!