Despre salonul Castor Ink

¨CASTOR INK¨ este numele noului studiou de tatuaje din Iasi, infiintat si condus de Lapusneanu Constantin, (aka ¨Castor¨).

Salonul de tatuaje CASTOR INK vrea sa reprezinte o continuare a primului salon de tatuaje din Iasi (respectiv din Moldova) deschis  in 1997.

Noul salon de tatuaje CASTOR INK, isi propune sa promoveze in Iasi (respectiv la nivel national), arta tatuajelor la un nivel de calitate, care sa se ridice la cele mai inalte standarde internationale.

Acest fapt este intretinut de experienta inegalabila pe plan profesional a pilonului de baza a acestui salon, reprezentat de artistul Lapusneanu Constantin.

Dupa cum se vede in logo-ul si mijloacele de promovare a salonului: ¨Tattooing since 1995¨, experienta adunata de-a lungul anilor (incepand cu anul 1995 si pana in prezent), fac din artistul Castor unul dintre cei mai experimentati si mai cunoscuti artisti tatuatori din Romania.

Cei peste 10 ani petrecuti in afara granitelor tarii, (mii de tatuaje realizate in tari ca si Portugalia, Spania, Elvetia, Anglia, Suedia, Finlanda, Norvegia, Italia, Germania, Lichtenstein), zecile de participari la conventiile si intrunirile de tatuaje, cele 68 de premii (castigate in concursurile de specialitate), vin sa sustina toate cele mentinate pana acum.

Calitatea artistica oferita de artistii salonului (salonul va dispunde de artisti rezidenti dar si de artisti invitati din tara sau strainatate) se imbina cu cea calitativa a produselor si materialelor folosite pentru realizarea tatuajelor dar si pentru dezinfectarea instrumentarului de munca si a suprafetelor in care se desfasoara activitatea propriu zisa.

Instrumentarul folosit la realizarea fiecarui tatuaj, este de unica folosinta.

Intrumentarul folosit este ambalat, sigilat si sterilizat (de catre firme de specialitate) si cu termen de valabilitate la zi; instrumentarul se va deschide si desigila doar in prezenta fiecarui client in parte.

Siguranta, confortul si satisfactia clientilor nostri sunt principalele preocupari de aceea, cele 2 sali de tatuat din cadrul salonului sunt echipate cu cele mai moderne echipamente iar accesul in incinta acestor doua sali de lucru va fi strict rezervata, doar pentru artist si client, nu inainte ca acestia sa incalte botoseii de unica folosinta (peste incaltamintea purtata) si a imbraca un halat (tot de unica folosinta), peste hainele cu care clientul vine imbracat; ambele produse sunt oferite de catre salonul nostru.

Carte de vizita

Cu mare placere va prezentam noua carte de vizita a salonului nostru. ...

< Full Article >

Avem firma :))

  Va prezentam noua noastra firma (inca in lucru). Multumim prietenului nostru Adi Cretzul din Bras...

< Full Article >

Inaugurare

Cu mare placere va invitam la inaugurarea salonului.Detalii in curand. ...

< Full Article >

Tattoo Fest Iasi

Va invitam la cea de-a 4-a editie a conventiei de tatuaje din Iasi....

< Full Article >

Concursuri

...

< Full Article >

Salonul nostru de tatuaje are o politica stricta deontologica, igienica si de confidentialitate. Orice tatuaj este un pas important, iar caracterul permanent al acestuia implica o responsabilitate aparte si exclusiva pentru persoana care il va avea. Mai multe detalii gasiti aici: Termeni si conditii.

Tatuajul este marca ta, tatuajul te reprezinta!