TattooFest Iasi Promo 2012

TattooFest Iasi Promo 2012
Vrei sa te tatuezi? Ai ocazia sa intalnesti tatuatori nationali, cat si internationali, cu multa experienta in domeniu, ce iti pot oferi tatuaje de calitate, la preturi accesibile, cu care poti intra in concurs!!! Te asteptam la conventie!!!!!

International Tattoo Convention Bucuresti 2012

International Tattoo Convention Bucuresti 2012

Cea de-a treia editie a Conventiei Internationale de Tatuaje va avea loc in perioada 12-14 Octombrie 2012, la Turbohalle. Conventia internationala se inscrie printre cele mai interesante evenimente ale sezonului cu activitati dedicate artei tatuajelor, body piercing-ului si body painting-ului.

Watch Video in HD

Castor Tattoos - Interviu Clas Trip

Castor Tattoos - Interviu Clas Trip portugheza/engleza

Face tatuaje de 18 ani şi a obţinut zeci de premii. Împreună cu fratele său a înfiinţat trupa GOD, care conduce în topul cu cele mai vândute albume de heavy-metal din ţară. Este vorba despre Constantin Lapusneanu aka Castor.

Watch Video in HD

Transilvania Tattoo Expo 2012

Transilvania Tattoo Expo 2012

În perioada 22 – 24 iunie 2012, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu are loc o nouă ediţie a Transilvania Tattoo Expo 2012. Melodiile celebre ale celor de la Metallica, Slayer, Dio și Pantera vor fi reinterpretate în cadrul evenimentului de formaţiile Masterpiece, Silent Scream, Hungry for Heaven şi Domination.

Watch Video in HD

Tattoo Music Fest Iasi

Tattoo Music Fest Iasi

Pub-ul Underground a avut placerea ca in seara de vineri 3 iunie 2011 sa-i aiba invitati pe cei de la Ka Gaia An (Romania) si GOD (Romania). Dupa o zi plina de tatuaje si premii pentru desenele pe sevalet, a urmat un concert incendiar cu cele 2 trupe.

Watch Video in HD

Transilvania Tattoo Expo 2009 Part 1

Transilvania Tattoo Expo 2009 Part 1

Castor tatuator ïn plina actiune: ¨Tattoo Fusion¨ executand un tatuaj pe tot spatele, impreuna cu Fat (tatuator din Spania) incepand de la minutul 3.01 pana la min 4.55, la prima editie a conventiei de tatuaje din Sibiu din anul 2009.

Watch Video in HD

Salonul nostru de tatuaje are o politica stricta deontologica, igienica si de confidentialitate. Orice tatuaj este un pas important, iar caracterul permanent al acestuia implica o responsabilitate aparte si exclusiva pentru persoana care il va avea. Mai multe detalii gasiti aici: Termeni si conditii.

Tatuajul este marca ta, tatuajul te reprezinta!