Pub-ul Underground a avut placerea ca in seara de vineri 3 iunie 2011 sa-i aiba invitati pe cei de la Ka Gaia An (Romania) si GOD (Romania).Dupa o zi plina de tatuaje si premii pentru desenele pe sevalet, a urmat un concert incendiar cu cele 2 trupe. Cu o intarziere de aproape o ora, a urcat prima trupa pe scena.Publicul numeros era nerabdator sa-I vada pe cei de la God care erau in turneul de promovare a ultimului lor album "Forefathers: A Spiritual Heritage". Aproape de ora 10 au intrat pe scena cei de la Ka Gaia An. Showul a durat in jur de 45 de minute, timp in care baietii au prestat excelent. Stilul abordat,originalitatea si profesionalismul si-au spus cuvantul. Desi sunt o trupa abia la inceput si-au facut foarte bine treaba, iar publicul i-a apreciat. Au cantat piese ca: "Noaptea", "Sfanta Cetate", "Joaca dacii"(cea mai cunoscuta piesa a lor), "Circle of stone" incheind cu "Dansul la lumina lunii". Toate piesele vor fi incluse pe primul lor album.

Intampinati cu aplauze aproape de miezul noptii pe scena au urcat headlinerii serii, cei de la GOD. Dupa o pauza de cativa ani, trupa a revenit in forta cu noul album. Noul produs conţine şapte compoziţii epice şi conceptuale, bazate pe vechea tradiţie şi mitologie dacică. Celor şapte noi piese li se adaugă şi cover-ul Alma Matter, aparţinînd formaţiei Moonspell. Decorul era pregatit,publicul nerabdator. Buturugi de lemn,o roata de asemenea de lemn au fost puse pe scena pentru a creea o atmosfera specifica trupei GOD. Adunatura i-a intampinat cu aplauze si a inceput sa se dezlantuie pe piese ca "Diabolus in musica", "Voda Lapusneannu", "Imnul razboinicilor", "Here comes the night". Dupa o ora si ceva de metalat si de pogo in fata scenei publicul a cerut inca un bis, iar artistii au urcat din nou pe scena pentru a canta "From the moldavian ecclesiastic throne", iar prestatia baietilor s-a incheiat cu "Alma mater".

2nd Day Tattoo Fest Iasi

A doua zi de festival a fost incheiata de prestatia celor de la Electrikore si Implant Rentru Refuz. Pastrand "traditia" intarzierii, dupa aproximativ 2 ore de la ora anuntata au intrat pe scena baietii de la Electrikore: GILLY – voce, RAUL – chitara, ALEX – violoncel, VASEA – bass, OVIDIU – tobe. Au inceput cu melodia: "Raspuns" si au continuat cu melodii ca: "Foicica de tutun", "Warrior for hire", "Fata morgana", coveruri dupa  "Ratamahatta"(Sepultura), "My own summer"(Deftones), "Right now"(Korn). Publicul a fost in extaz, s-a incins si un pogo. Showul s-a incheiat dupa aproximativ o ora dupa ce au urcat din nou pe scena la cererea publicului pentru a canta "Foicica de tutun". Intreaga prestatie a baietilor a fost ca la carte.

Dupa o scurta pauza, trecut de miezul noptii cei de la Implant Pentru Refuz si-au facut aparitia in aplauzele publicului nerabdator si numeros. S-au dezlantuit, cei doi solisti coborand de mai multe ori in public pentru a incinge si mai  tare atmosfera deja  torida din cauza publicului in delir, dar si din cauza insuficientei statiilor de ventilare. Lumea dezlantuita facea pogo si dadea din cap in ciuda caldurii si a podelei foarte alunecoase. Playlistul lor a cuprins piese ca "Tacere", "Solitor", "March to the end", "Fire circle", "SIDEF", "Break the flow", "SubZero", "Messages to gods", "IPR Gherila". Prestatia  lor s-a terminat in aplauzele multimii cu piesa "In soare deschis" in jurul orei 02:00.

3 rd Day Tattoo Fest Iasi

Pub Underground din Iasi in seara de duminica 5 iunie 2011 i-a avut ca invitati pentru inchiderea festivaluluii pe cei de la Claymore(Bulgaria) si Eufobia (Bulgaria).

Fiind probabil ultima zi a festivalului, lumea nu prea s-a inghesuit sa vina la concert, publicul numarand in jur de 30 de oameni. Desi au fost putini spectatori, concertul s-a tinut, iar spre surprinderea mea solistul trupei Eufobia a relatat ca s-a simtit bine si ca pentru el fiecare concert e o reusita indiferent de numarul de spectatori. Tin sa precizez ca artistii au prestat excelent in ciuda tuturor inconvenientelor.Concertul a fost inceput in jurul orei 23.00 de catre cei de la Eufobia, care au cantat in jur de 30 de minute, dupa care au urmat cei de la Claymore.A fost o seara reusita din punct de vedere artistic.

Orginalul de Mica Maria pe http://extrememetalnight.wordpress.com/2011/06/10/cronica-tattoo-fest-iasi/

Salonul nostru de tatuaje are o politica stricta deontologica, igienica si de confidentialitate. Orice tatuaj este un pas important, iar caracterul permanent al acestuia implica o responsabilitate aparte si exclusiva pentru persoana care il va avea. Mai multe detalii gasiti aici: Termeni si conditii.

Tatuajul este marca ta, tatuajul te reprezinta!