Vrei sa te tatuezi? Ai ocazia sa intalnesti tatuatori nationali, cat si internationali, cu multa experianta in domeniu, ce iti pot oferi tatuaje de calitate, la preturi accesibile, cu care poti intra in concurs! Te asteptam la conventie!

Complexul Hotelier Moldova este amplasat in centrul civic si istoric al orasului Iasi. In imediata vecinatate a sa se afla Biserica " Sf. Nicolae Domnesc ", Palatul Culturii, Casa Dosoftei ( sec. XV ), Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul National, Minastirea Golia si alte monumente istorice reprezentative pentru veacurile XVII - XVIII.

Pentru participantii la Conventia "TATTOOFEST IASI", perioada 22 - 25.03.2012 va putem oferi urmatoarele servicii de cazare :

-  Cazare camere duble, tarif 175 lei / zi / camera ( aprox. 41 Euro )
-  Cazare camere single, tarif 130 lei / zi / camera ( aprox. 30 Euro )

Aceste tarife au un discount de 15% fata de tarifele de receptie si includ micul dejun bufet, toate taxele ( respectiv TVA si taxa locala 1% CL Iasi ), acces gratuit la Piscina si Clubul de Fitness MOVING din cadrul hotelului ( www.clubmoving.ro), precum si parcarea gratuita daca este cazul.

Fata de cele de mai sus, mai putem oferi servicii de masa ( dejun, cina, pauze de cafea, banchete, catering ), sala de conferinte, inchirieri mijloace de transport, transfer de la / la aeroport, bilete de avion, rezervari de servicii oriunde in tara sau in strainatate, prin agentia noastra de turism Unita Tour Iasi, din incinta hotelului Moldova.

Pentru alte informatii, fotografii si formular automat de rezervare, va rugam sa vizitati www.hotelmoldovaiasi.ro , cu rugamintea ca rezervarile sa aiba mentiunea "Pentru TATTOOFEST IASI".

Rezervarile pot sosi si prin intermediul secretariatului organizatorului Conventiei TATTOOFEST.

Toate rezervarile vor fi confirmate la tarifele de mai sus, in functie de disponibilitatea hotelului.

Salonul nostru de tatuaje are o politica stricta deontologica, igienica si de confidentialitate. Orice tatuaj este un pas important, iar caracterul permanent al acestuia implica o responsabilitate aparte si exclusiva pentru persoana care il va avea. Mai multe detalii gasiti aici: Termeni si conditii.

Tatuajul este marca ta, tatuajul te reprezinta!